DREHMO elektromos hajtások ipari szerelvényekhez

drehmo_1

A DREHMO standard hajtások hagyományos, passzív elektromos elemekkel szerelve, a végfelhasználó által kialakított kapcsolással és automatikával.A nyomaték és véghelyzet-határolás mikro-kapcsolókon keresztül történik. A közbenső állás konduktív potenciométerrel vagy analóg helyzetjeladóval megoldható. Ismertető letöltése

A c-matic hajtások integrált vezérlő egységgel rendelkeznek a felhasználói felületen, erős ipari tervezéssel. A nyomatékok és a pozícionálási mérés eredmények a COMBI érzékelővel mérhetők. LEARN módban a könnyű beállítás garantált. A DREHMO márkanév garantálja a programozható funkciókat. Ismertető letöltése

drehmo_imatic_01

Az i-matic hajtások csúcsminőségű hajtások. A hajtás kezelőfelület segítségével működtethető, mely LCD kijelzővel és nyomógombokkal rendelkezik. Rendelkezik a c-matic hajtás funkcióival, de ezeken felül más program funkciókkal és működési módokkal, távoli és helyi beállításokkal, elektromos adattáblával, adatgyűjtővel és szelep diagnosztikával a prediktív karbantartást elősegítve. Szerelvény hajtásainkkal biztos lehet benne, hogy a közeg csak akkor áramlik, amikor szükséges és csak annyi, amennyi szükséges. Nem több és nem kevesebb. De többet nyújtunk, mint egyszerű „on-off” hajtások. Ismertető letöltése

elektromoseskezi_termek

Veszélyes környezetben, olaj-, gáz-, petrokémia iparban nem csak megbízható és pontos hajtóművekre, hanem biztonságos hajtóművekre van szükség. Az x-matic hajtóművek Németországban készülnek, robbanás biztosak és bármilyen szerelvényen alkalmazhatók.

 

AUMA elektromos hajtások ipari szerelvényekhez

 

auma1

Az AUMA NORM hajtások hagyományos, passzív elektromos elemekkel szerelve, a végfelhasználó által kialakított kapcsolással és automatikával.A nyomaték és véghelyzet-határolás mikro-kapcsolókon keresztül történik. A közbenső állás konduktív potenciométerrel vagy analóg helyzetjeladóval megoldható. Specifikáció (EN)

auma_2

A AUMA MATIC hajtások (AM) beépített, egyszerű kialakítású vezérlőegység. Kitűnő választás párhuzamos jelátviteli és viszonylag alacsony számú visszacsatolási jelek használatakor. Számos paramétert tartalmazhat DIP kapcsolókkal az üzembe helyezés során.például. típusú ülőhely végállásban. Helyi hajtásvezérlés a NYIT/STOP/ZÁR gombokon keresztül történik  Mint opció, a szelep helyzetét lehet továbbítani 0/4 – 20 mA-es jellel. Specifikáció (EN)

auma3

Az AUMATIC hajtásvezérlés (AC) a tökéletes megoldás, ha az alkalmazás önbeállításokat, adatgyűjtést és konfigurálható vezérlést kíván. Specifikáció (EN)

 

Elektromotoros hajtások 90°-os működtetésű szerelvényekhez

SMQ sorozat

alt_electric

Az SMQ elektromos hajtóműveket egyszerű, alárendelt szerepű 90°-os ipari szerelvények (gömbcsapok, pillangószelepek, csapok, stb.) megbízható működtetéséhez ajánljuk.

 • A ház könnyű alumíniumötvözetből készül.
 • Mind a külső mind a belső felületek eloxáltak, a külső felületek epoxy bevonattal készülnek, így a korróziónak kiválóan ellenállnak.
 • Kimeneti nyomatéktartomány: 60 – 3000 Nm.
 • Önzáró mechanikus hajtás, kettős csigahajtással.
 • Váltókar segítségével kapcsolható kézi működtetés (automatikus visszakapcsolás motoros üzemmódba).
 • Üzembiztos mechanikus nyomatékérzékelő rendszer, amely túlterhelés esetén is garantálja a biztonságos működést. (SMQ-160-tól)
 • Könnyen szerelhető illesztő felület az ISO 5211 szabvány szerint.
 • Nagy méretű, kijelző a helyi helyzetjelzésre.
 • Digitális vezérlő egységek.
 • Kiszerelhető tengelykapcsoló a könnyű megmunkálás és illesztés céljából.
 • 1x230V-50Hz, 3x400V-50Hz és 24 VDC (max. 350 Nm) tápfeszültséggel

slider1

Ismertetők
SMQ-0100…3000
SMQ-0080